кадър: Нова тв След няколко седмици в неизвестност, сега се разкриха

...
кадър: Нова тв След няколко седмици в неизвестност, сега се разкриха
Коментари Харесай

Боби Турбото победи в „Маскираният певец“

кадър: Нова тв

 

След няколко седмици в неопределеност, в този момент се разкриха всички участници, Победителят е единствено един:

Дългоочакваният трогателен край на втори сезон поднесе доста музикални изненади и незабравими страсти за публиката и феновете пред мал кия екран.

С величествен край по приключи вторият сезон на най-мистериозното шоу в българския ефир.  Вотът на феновете отреди успеха на надарената Баба Яга. „ Огромно благодаря на Маги, че ме предложения в този формат и на Кремена за невероятния костюм.

Дори си направих Instagram. Човек в никакъв случай не би трябвало да се отхвърля, смяната е допустима, само че в нея би трябвало да има религия и светлина. Обичам ви! “ Боби Турбото съумя да скрие самоличността си под обаятелната маска цели тринайсет епизода  - освен от правилните почитатели на предаването, само че и от звездния детективски панел, които деликатно следяха всяка улика и осъществяване на участниците.

На второ място, на метри от финала, остана Невена Цонева, която се криеше под маската на Булката . На почетната стълбица се подреди и Християна Лоизу, която си отвоюва влиятелното трето място зад облика на Хищницата.  

„ Щастлива съм, че ме разпознахте, тъй като малко са разпознаваемите реализатори. Ценя трудът на целия екип зад сцена. Изключителна организация " , безапелационна бе финалистката Невена Цонева.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР